Allt fler svenskar shoppar lågpris, inte minst Uppsalaborna. Trycket på ÖoB att öppna ytterligare ett varuhus i Uppsala har varit starkt. Och nu slår äntligen det nya ÖoB-varuhuset upp sina portar i Stenhagen.

Att det går mycket bra just nu för ÖoB återspeglas i takten på nyetableringar. Bara sedan årsskiftet har fyra nya varuhus öppnat. I och med öppningen av Stenhagen har ÖoB 88 varuhus i Sverige – och fler etableringar är på gång.

– Efterfrågan på ÖoB-varuhus i de bästa lägena ökar och det styr oss när vi planerar nya butiker. I år har vi öppnat nya varuhus i Kista Centrum, Kungens kurva och på Sveavägen i Stockholm. Nu är det alltså dags för Uppsala och Stenhagen, säger Josef Sommarkrans, etableringsansvarig på ÖoB.

ÖoB är idag ett självklart inslag i köpcentra och på handelsplatser runt om i Sverige. Kedjans stigande popularitet bland konsumenterna gör att fastighetsägarna gärna vill ha ÖoB bland sina hyresgäster då det ger en ökad kundtillströmning.

Populariteten är väl dokumenterad. När konsumenterna får bestämma hamnar ÖoB bland de tio starkaste butiksvarumärkena i Sverige. (Källa: Markets undersökning ”Sveriges 350 mest kända butiksvarumärken”).

– Idag är det smart att handla billigt. ÖoB har de kända varumärkena, men till betydligt lägre priser. Utan att snegla på konkurrenterna pressar vi konsekvent våra omkostnader till lägsta möjliga nivå. Hos oss ska kunderna alltid göra en bra affär, säger ÖoBs marknadschef Per Alvén.

Det nya, 3000 m2 stora varuhuset i Stenhagen slår upp portarna den 26 maj. Det fasta sortimentet kommer att innehålla ca 10 000 artiklar, kända varumärken såväl som lågprisalternativ. Kunderna kommer att hitta bland annat hygienprodukter, husgeråd, fritidsartiklar, verktyg, livsmedel, konfektyr och kläder. 

För mer information kontakta:
Josef Sommarkrans, etableringsansvarig, tel 070-304 92 24.

« Tillbaka
 

Erichs Communications